Dirty sessie verslag

Posted on

9 februari 2017

Lieve Meesteres Lynn,

Wat ben je een geweldige Meesteres.  Vandaag heb je mij een fantastische eerste ervaring gegeven met een dirty sessie.
Bij binnenkomst was ik wat gespannen maar tijdens ons gesprek vooraf aan de sessie nam dit geleidelijk af. Je had ook deze keer weer carte blanche dus ik kon niks anders dan alles maar gewoon op mij laten afkomen wat er vandaag ging gebeuren.
Tijdens onze eerdere ontmoetingen heb ik al een aantal keer een golden shower van je gekregen en heb ik ook al een paar keer je plas mogen drinken en je spuug mogen ontvangen. Maar wilde een keer een  stap verder en dat gebeurde vandaag en alles kwam aan bod: spugen, golden shower en scat. Wat ik fijn vond is om te zien hoeveel plezier je beleeft aan dit soort sessies. Het begon al toen je mij machteloos maakte en ik je spuug en plas mocht ontvangen en toen je over mij heen plaste. Maar het meeste plezier had je toen je op mijn lichaam ging poepen en je mij de opdracht gaf om de poep te pakken en mijzelf er mee onder te smeren. Vond het in begin wat vreemd maar toen ik eenmaal bezig was vond ik het steeds leuker worden. Het was genieten toen je zelf verder ging met mij in te smeren. Geweldig om te zien hoeveel plezier je had toen je zo bezig was maar ook wat je op dat moment allemaal tegen mij zei, zo was ik nu je dirty sletje Vicky en dat je mij vies maakte en mij ging gebruiken zo. En dat gebruiken deed je dan ook met je vingers waaraan je poep zat ging je mijn kontje vingeren zodat jouw poep in mij kwam, wat was dat een heerlijk gevoel en ook nog toen je vertelde dat je een volgende keer misschien mij zo wel met een strapon-dildo deed nemen op deze manier. Je gaf mij ook een keuze om iets doen. Met het antwoord was ik wat langzaam en daarbij liet je ook weer even goed merken dat je mijn Meesteres bent. De hele sessie straalde je plezier uit zelfs op het einde toen ik van je mocht klaarkomen.
Meesteres Lynn toen ik voor de eerste keer bij je kwam voor een sessie had ik nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen. Nu na heel veel sessies later heb ik het toch gedaan. En dat allemaal dankzij jouw.
Voor mij ben je de beste Meesteres en Scat Queen Lynn
Het was dan ook een fantastische sessie en ervaring en dan ook zeker een vervolg waard.

Slaafje R