Perverse play

Posted on

“Perversion is just another form of art. It’s like painting or drawing or sculpting. Except instead of paint, us perverts use … as our medium” –  C.M.Stunich, Losing me, Finding you

Recent vond ik een mail in mijn inbox waarin een gast memoreerde aan een eerdere sessie: “De vorige keer merkte ik, dat jij pervers ook echt leuk vind – met een mooie twinkeling in jouw ogen liet je mij jouw vinger helemaal schoonlikken…” Wat er op de vinger zat houd ik even als geheim tussen hem en mij, maar het was zeker dirty en heel pervers.

Wat is pervers?

per·vers (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)1tegennatuurlijk, verdorven

Volgens van Dale betekent pervers dat iets tegennatuurlijk en verdorven is. Dat is natuurlijk iets wat je ruim kan interpreteren maar ik maak dat soort begrippen graag concreet. Pervers zit in het verdomhoekje en is spannend. Het zijn dingen die niet ‘horen’, die ‘vies zijn’, ‘onethisch’, en ‘heimelijke genoegens’. Voorbeelden zijn scheetfetishes, copra en wam (spelen met voedsel).

Ik houd enorm van dingen doen die niet mogen, grenzen opzoeken binnen het aanvaardbare en zie pervers spel als mijn heimelijk genoegen.

Zoals in bovenstaand citaat vermeld wordt is pervers spel een kunstvorm. Wat ik gebruik is heel veelzijdig. Iemand verplicht laten kontlikken is erotisch én pervers afhankelijk van hoe je dit doet. Mijn spuug in jouw mond deponeren vind ik níet pervers maar spitting domination in combinatie met gagging juist weer wel.

Dat kan betekenen dat ik met een voorbinddildo je in je keel ram tot er slijm en spuug bij je omhoog komt. Vervolgens smeer ik je in met je eigen viezigheid en gebruik ik jouw eigen voorvocht, zaad, pis, poep, snot en oorsmeer om je te vervormen tot mijn smeerslaafje. Als ik ontevreden ben over het resultaat was ik je graag met mijn eigen sappen of gebruik ik bepaalde etenswaren (tomatensap, pindakaas, yoghurt) om je verder te perverteren.

Pervers spel kan ook erotisch zijn. Bijvoorbeeld door gesmolten chocolade van lichaamsdelen af te likken, door gatentraining en doordat je meegaat in elkaars diepste fantasie. Buiten de gebaande sm kaders spelen is vernieuwend, vernederend, opwindend en een gave toevoeging voor mentaal spel. Kortom er gaat een wereld voor je open als taboes ineens verdwijnen. Het is dirty play. Het is niet ieders kopje thee, maar dat hoeft ook niet. Met iedereen is het weer anders en, in mijn ogen, een meerwaarde voor de intensiteit van het spel. Ik ben een vies meisje en een uitdagende vrouw. Mijn creativiteit viert hoogtij. Heerlijk.