Carte Blanche

Posted on

In één week tijd drie verzoeken om een sessie waarin ik de vrije hand krijg. Dat verdient een beetje aandacht.

Bij Domination Palace gebruiken wij een grenzen en wensenlijstje. Wanneer ik met jou kennis maak in de bar is dat een handvat om te achterhalen wat ik kan en mag met jou. Enkele onderwerpen op de lijst zijn anaal, travestie, slaventraining, strenge meesteres, bondage, spugen (o.i.m) enzovoort. Dat vraagt soms nuancering. Iemand die vernedering afwijst kan bijvoorbeeld niet tegen het woord slet maar kan seksuele pik vernedering wél waarderen.

Carte blanche betekent dat álles mag. Dat is bij D/s, dus iemand die mij echt wil  dienen als slaaf, het ultieme wat je mij kan geven. Totale overgave bij voorbaat.

Het interessante is dat er twee groepen zijn. De ene waarbij ze zich helemaal onderdompelen in de machteloosheid, dienen for real en in subspace terecht komen omdat het op fysiek én mentaal vlak heel intiem en vol vertrouwen is. Het betekent dat ik bepaal en dat jij volgt. Het is niet makkelijk want je doet waar ik van geniet. En daarom zal jij, in strijd met jezelf, ook genieten. 50% wil na carte blanche nooit meer anders.

Groep twee dénkt dat carte blanche een goed idee is totdat ze zich realiseren dat ik waarschijnlijk dit keer hen niet anaal aanpak, ze niet mijn billen mogen aanbidden of erachter komen dat klappen en geluid maken als een zeehond de nieuwe harde grens is. Oftewel, reality is a bitch. Ook in deze groep zijn er twee subgroepen. De eerste verkent grenzen, gaat door het stof en proeft hoe trots ik ben, zijn trots op zichzelf en willen niets anders meer. Deze 25 % ervaart de nadelen, de mindere kanten , maar ziet achteraf de sessie als positief en geestverruimend.

De laatste groep, de laatste 25%, komt erachter dat zij bepaalde essentiële of favoriete dingen hebben gemist of erbij hebben gekregen. En die willen dat weer meemaken in de volgende sessie. Oftewel carte blanche light. “U mag alles met mij doen behalve ponyplay”. Of: “Liever geen vacuüm en naalden maar verder mag u beslissen.”

Moraal van het verhaal: bezint eer gij aan carte blanche begint. Herhalingsgevaar: 75% carte blanche, 25% carte blanche light