Dickslapping versus dickspanking

Posted on

Wisten jullie dat pikslaag niet vrij vertaald kan worden naar het Engelse woord dickslapping? Volgens urbandictionary.com is dickslapping de dominante mannelijke handeling van het slaan van de pik in het gezicht van een vrouw. Daarentegen is dickspanking wél pikslaag:

“Dick slapping should not be confused with Dick Spanking: an act that involves the female emasculating the male through the act of slapping his penis with her hand. Often times carried out with verbal degradation.” (bron : www.urbandictionary.com)

Het slaan op de pik, met een hand of ander slagmateriaal, is iets waar veel heren in de eerste instantie voor terugdeinzen. Het idee dat hun mannelijke trots beschadigd kan raken is beangstigend.

Volgens mij is het vooral het mannelijke ego wat geraakt wordt als ik een pik sla.

Daarnaast heeft men ook het idee dat wanneer ze er ja tegen zeggen, dat hun pik dan bont en blauw wordt. Dit is een ontzettende misvatting. Wat heb ik nou aan een slap en blauw geslacht als ik een lustsessie met jou wil doen? Nee, ik ga voor een zachte opbouw. Weinig tikken maar wel de variant met een grote impact.

Voluit slaan is niet interessant. Ik geniet niet van blauwe plekken als doel. Het is de blik in je ogen als ik je verneder, aanpak en op je plek zet en je pik sla wat mijn doel is. Subtiel is het credo.

Nee, pikslaag kan heel subtiel zijn. Dat ik je direct in je ogen kijk, met mijn linkerhand je kin vastpak en met rechts uithaal naar je pik. Het kan met één vinger. Als waarschuwing. Als reprimande. Als reminder dat ik je geilheid, gemiep of gedrag de baas ben.

Soms komt een tik op de pik (mentaal) harder aan dan een tik in je gezicht.

Het is ook een effectief ruilmiddel. 10 tikken in ruil voor… Ik zal je erotisch prikkelen zodat je die grens ietwat oprekt. Ik hoef geen zweep te gebruiken, geen haarborstel of cane.

Een simpele pets volstaat.

Bang voor blauwe plekken? Tip: sla nooit op de pik wanneer je een strakke pikbondage omhebt. Tip 2: sla zacht op de eikel, met weinig moeite veel effect en de eikel wordt zelden blauw. Tip 3: sla op de onderkant van de pik terwijl de pik op de buik wordt gedrukt, dit ter afwisseling en de meeste heren kunnen dat beter aan dan op de bovenkant.