Intimate D/s

Posted on

Up close and personal

Sommige mensen beschouwen BDSM als pervers, onmenselijk of erger. Maar de echte kinky liefhebbers noemen BDSM contact tussen twee mensen de meest liefdevolle en/of intieme vorm van contact die er bestaat. In de huidige maatschappij durft niet iedereen aan elkaar te vertellen wat zijn of haar diepste fantasieën zijn. Je houdt ze wel dicht bij je want je wensen zijn belangrijk voor je, maar je doet er wellicht nog weinig mee.

Maar wat nou als je iets van je wensen zou kunnen verkennen of uitproberen? Wat zou er mogelijk zijn als je een open minded partner in crime vindt waarbij er een grote vertrouwensband is (of kan ontstaan) en waar je meer mee kan delen dan je had durven hopen? En als de verbinding met die persoon zo intiem zou voelen dat je jouw gedachtes kan delen door elkaar aan te kijken, door het contact aan te gaan zonder muurtjes of grenzen. Vrij, zonder geheimen. Dan zou je al dicht bij een D/s speelcontact komen.

D/s

Bij een groot aantal sessies die ik bij Domination Palace speel, is er sprake van een D/s verhouding. Hierbij ben ik de Dominant en jij mijn submissive (Lees hier meer over D/s). Er is sprake van een machtsverhouding die voelbaar kan zijn doordat jij je laag op de grond bevind, met een halsband om of op basis van hoe je mij mag aanspreken. Dit kan echter ook subtieler, zonder het “gemeesteres’, en meer mentaal. Maar er zijn ook D/s sessies waarbij ik je niet vraag of mij meesteres te noemen maar Lynn. Immers zijn er duizenden meesteressen, maar er is op dat moment maar 1 Lynn die jij dient, en dat ben ik. Een kleine nuance, maar voor mij een wereld van verschil.

Belangrijk bij een D/s contact is het vertrouwen en de communicatie. Immers fantaseer je wellicht al maanden over het aanraken van voetjes of een lichamelijk onderzoek waarbij er speciale aandacht is voor jouw fetish. Dit is het moment waarop je dromen uitkomen. Dit is spannend, onwennig, opwindend en onbekend terrein. Om die  reden neem ik altijd de tijd voor een kennismaking. Ik zoek oogcontact, probeer jouw lichaamstaal te leren lezen, ik probeer te achterhalen wat jou triggert (waardoor ik ook trigger, hierover later meer) en vooral jou op je gemak te stellen.

In het korte contact waarbij wij kennis hebben gemaakt in de bar heb ik jou met mijn blik en open vragen al zo vertrouwd laten voelen dat je je wens hardop hebt durven vragen. Dit is de eerste stap naar een sessie. Vertrouwen, elkaar verkennen en communiceren. Ook voor de ‘niet-praters’; dit hoeft niet lang te duren; lichaamstaal is universeel.

Chemie

Vaak hoor ik terug van gasten na hun eerste sessie dat zij zo opgelucht zijn dat ze eindelijk iemand hebben gevonden met wie zij hun deepest desires hebben kunnen bespreken en uitproberen. Er is een chemie ontstaan en die smaakt naar meer. Het raakt in hun ziel, het maakt dat ze het gevoel hebben dat ze leven of het is een welkome aanvulling buiten het dagelijks leven en de dagelijkse verplichtingen. Zij zijn door mij gezien als mens en niet als ‘vader’, ‘man’, ‘werknemer’, etcetera. Ik heb hun op het meest kwetsbare moment gezien en dat is prachtig. Zij hebben grenzen verlegd, zichzelf leren kennen en ze willen dat vaker ervaren. Sommigen vragen of het mogelijk is om een vast contact op te bouwen. Een intimate D/s.

Waar een D/s contact in mijn optiek van verschilt met een intimate D/s is de mindset. Af en toe spelen kan een net zo mooi spel opleveren als een D/s. De randvoorwaarden (communicatie, vertrouwen, wensen en en grenzen) zijn gelijkwaardig. Het verschil is dat een D/s buiten de sessie van DP ook nog doorgaat, in je state of mind. Het kan zijn dat ik weet dat je over een week langskomt en dat ik je mail met opdrachten. Opdrachten kunnen bijvoorbeeld zijn: onthouding van je orgasme, het opzoeken van kinky porno films ter inspiratie of het dragen van een visnet pakje als je aankomt bij DP. Uiteraard kan het zijn dat ik je ook met een opdracht naar huis stuur en je vraag om een spelverslag of iets anders leuks. Het is voorspel, hét spel en naspel.  Het is nét dat beetje extra waardoor ik voorpret heb, wij beiden extra genieten en waardoor het nog mooier wordt. De kers op de taart, het worstenbroodje bij de champagne en de rozenzweep als cadeau voor een volgende sessie.

M.

Een mooi voorbeeld van een D/s dat ontstaan is na losse spellen is sub M. Hij en ik kennen elkaar al langer. Een man met opwindende fantasietjes met nagenoeg geen ervaring met BDSM. De chemie was aanwezig en ik heb hem geholpen met het verwezenlijken van vele kinky dreams. Hij ook een paar van mij overigens. Doorlopend aanwezig in onze sessies waren een aantal dingen: zijn commitment, respectvolle benadering, openheid voor kinky en een toffe persoonlijkheid. Toen hij mij had aangegeven dat hij graag met mij verder zou willen onderzoeken wat er kon met BDSM, zijn wij dat gaan doen. Hij heeft ondervonden dat hij, ook al is hij geen pijnsub, wel dat voor mij over heeft. Omdat ik hem daarna graag beloon en elk aspect van kink wil laten ondervinden.

Dat resulteerde in onder meer een prachtige sessie waarbij hij vastgebonden, tegen mij aan leunend, naar adem snakte onder water. Ik haalde hem omhoog aan zijn haren, gaf een kusje in zijn nek en moedigde hem aan om langer onder water te blijven terwijl ik hem weer omlaag duwde. Ik trap je niet lager zonder je te prijzen, te liefkozen en je heel duidelijk te maken dat je van mij bent. En dat levert resultaat. Voor iemand die na afloop aangaf nog langer onder water te hebben willen spartelen, kan ik zeggen dat M. voldoende geperverteerd is inmiddels. Wij spreken niets over grenzen af want na onze sessies weet ik wat ik met hem mag. Alles. Binnen mijn grenzen, niet de zijne. Die bepaal ik.

Ook mooi aan ons contact is dat het oprecht is en puur. Ik vraag nieuwsgierig naar zijn vakantie terwijl ik hem opdrachten geef als onze agenda’s langere tijd niet matchen. Ik vertel hem over hoe kink werkt, heb hem een tijdelijke collar gegeven tot we er een op maat kunnen laten maken, en hij duimt voor mijn examens. Dit is iets waar wij naar toe hebben gewerkt. Een favoriet moment van mij was vorig jaar, toen hij aangaf langere tijd niet te kunnen langskomen. Ik was in mineur, het was een neerslachtige dag. Ik ging een 2 uur sessie in met iemand die ik niet kende, maar zijn naam begon wel met een M. En daar zat hij, met een twinkel in zijn ogen die de mijne nauwelijks konden evenaren. Stiekem, onder een andere naam, mij toch bezoeken om mij gelukkig te maken. Mooi, dat intieme D/s.

Daar kan geen chocola tegenop.