Spionnen rollenspel

Posted on

“Ik moet plassen” zegt hij.

Schuin kijk ik hem aan en sommeer hem het op te houden. Het begin van het rollenspel is geboren.

In de douche van de kelder moet hij van mij urineren. Terwijl zijn straaltje aarzelend begint storm ik de cabine binnen. De kelder is in één klap getransformeerd naar de vrouwenafdeling van de militaire academie en hij staat in de doucheruimte van de dames te plassen.

“Wat ben jij aan het doen hier, jij smerig mormel!” Ik grijp hem in zijn nekvel. Schreeuw hem toe en vang zijn pis op in mijn hand. Ik smeer zijn hele gezicht onder met zijn pis. “Wat doe jij hier, jij viezerik. Durf je wel in de vrouwendouche. Wie ben jij eigenlijk!”

De douchekop pak ik terwijl ik hem aanmaan om zijn pisstraal af te maken nu het nog kan. Met een ijskoude straal was ik hem schoon. Hij krijgt van mij de kans om zich af te zepen.

De toon is gezet.

Nadat ik de verdachte, waarvan ik vermoed een spion, heb vastgeketend moet hij als een wurm op de grond zichzelf afdrogen. Zonder handen.

De ondervraging gaat van start. “Uit welk regiment ben jij!” Hij kijkt mij moeizaam aan, druipend van het water . “Het 131e regiment. “Die bestaat niet soldaat! En het is mevrouw voor jou! Druk je maar op, dan kan ik zien wat voor soldaat jij bent!”

“1,2 3, 4 en 1, 2, 3, 4” Het volgende setje zijn buikspier oefeningen terwijl ik op zijn buik zit en hem toeblaf.

Zijn antwoorden bevallen mij niets en ik keten hem vast met zijn polsen aan een takel boven zijn hoofd. De ondervraging gaat verder. Hoe hij is binnen gekomen. Wat zijn rol is in het verdwijnen van mijn vrouwelijke militairen. Uiteindelijk ondervraag ik zijn pik want die schijnt meer intelligentie te bevatten dan wat er uit zijn mond komt rollen.

Hij vergeet mij telkens aan te kijken. “Kijk mij aan soldaat!” Ik spoel zijn mond met zeepsop omdat er toch alleen maar leugens uitkomen.

Nadat hij twee keer wegkijkt geef ik hem een waarschuwing. “Als je nog één keer niet aankijkt gooi ik de emmer sop over je heen”. Na nog een vraag kijkt hij weg. Ik pak de emmer en dompel hem onder. Zijn grijns vervaagt en de vloer stroomt over.

Ik maak hem los en sommeer hem alles op te ruimen. Op zijn knietjes droogt hij de ruimte en ik commandeer hem rond.

Aan het eind van de sessie grijns ik hem toe, hij geeft het toe; hij had niet verwacht dat ik de emmer sop zou pakken. #Be careful what you wish for, you might get it 😉