Sploshing (wet and messy)

Posted on

Wanneer ik eindelijk weer mag genieten van een perverse sessie bij Domination Palace kan je er vanuit gaan dat mijn ‘weapons of choice’ niet per definitie zwepen, touwtjes of knijpers zijn. Sinds een aantal maanden ben ik in de ban geraakt van texturen zoals appelstroop, slagroom, gekookte spaghetti slierten en een absolute winnaar: vla, koekjes en cake!

603833_649744021708027_1791199652_n

Sploshing, of ook wel Wet and Messy genoemd, heeft te maken met het spelen met eten. Meestal is dit erotisch getint maar het kan ook erg geschikt zijn voor vernedering, gedwongen eten en machtsspelletjes. Moet jij al kokhalzen van de geur van mayonaise of bonen uit blik? Wat is er dan heerlijker om een plastic zak over je hoofd te krijgen en gevangen zitten in die geur? Ultieme machteloosheid. Misschien laat ik je naar adem happen, maar liever zie ik je worstelen.

Of ik bind je vast, eventueel tape ik je in met folie en ik blinddoek je. Vervolgens giet ik allerlei koude en warme vloeistoffen tussen het folie door. Je kan geen kant op. En je denkt toch niet dat ik zomaar zo’n vies mannetje ga aanraken? Desnoods plas ik je even schoon of spoel ik je mond met zeep voordat wij verder gaan. Ik bepaal. Jij ondergaat.

6

Ik mag graag een bende maken terwijl ik je alle hoeken van de kamer laat zien. Wij doen dan geen puppyplay maar ik laat je mijn plakkerige slak zijn die een spoor achterlaat die hij later netjes moet opruimen. Dan dwing ik je het schoon te maken met je hele lichaam. Als een wurm gebruik je bijvoorbeeld je haar om de vloer schoon te krijgen. Met plezier gebruik ik mijn blik en andere elementen om je aan te sporen.

Naast vernedering, machteloosheid en het spelen met zintuigen is het ook heel erg tof om je niet te gebruiken als meubel of asbak maar als uitvergrootte cupcake. Ik vind het heerlijk om je te versieren, en hapjes van je te nemen. Of ik neem hapjes van chocola, kauw het en smeer het over je uit. De echte viespeukjes krijgen mijn kauwsels in hun mond of op andere plekken..

88e7a377d26741fc86cd78b728e26112

chocolate-cake-batter-and-sl_main

 Ook erg leuk is sploshing in combinatie met voetfetish. Het gevoel dat jij moedwillig, of gedwongen, je tong moet laten gaan langs viezigheid, onder mijn voet, vraagt nederigheid en een zekere mate van doe het zelf masochisme. Mijn voet gebruik ik om taart in je gezicht te duwen. Misschien moet je van mij jezelf masturberen in een meloen en andere fruitstukken en je zelfgemaakte smoothie intern inbrengen als klysma of het opsnuiven met een rietje.

16cake-face_main

De mogelijkheden met sploshing zijn eindeloos. Hieronder mijn bucketlist met dingen die ik graag zou proberen:

  • Een plastic zwembadje vullen met vla en daarin worstelen
  • Slagroom taarten spel (in je gezicht, masturberen erin, etc)
  • Forced WAM met gag training/voorbind training.
  • Colourful Cake facesitting en daarna verplicht schoonlikken.
  • Fotoshoot met WAM.
  • Milkshake / Icecream play

Meer inspiratie opdoen? Kijk op deze website: https://umd.net/

messy_punishment_part_1_main